Informacije o nasem hotelu

Hotel Pelion
FLAMINGO HOTEL PILION- Onda kada odmor postaje potreba!

Krenite u potragu za mitom,upoznajte lepotu prirode,osetite san,prosetajte stopama Rige Ferea,vidite jedinstvena bogatstva kulture,zaplivajte u kristalno plavim vodama,udahnite cist vazduh,okusite domace specijalitete,probajte domaci cipuro(rakija) I lokalno vino,upoznajte ljude,uzivajte na vasem odmoru I provedite jedno nezaboravno putovanje, sa smestajem u hotelu Flamingo, na Pilionu.

Doputujte na Pilion, tamo gde sunce susrece more, tamo gde se zelenilo I plavetnilo mora zajedno sa mitom gube u tradiciji. Dodjite u Horefto, smesteno na planini Pilion, da prozivite mit I otkrijete sta je to sto ga cini drugacijim.Hotel Flamingo vam garantuje jedno nezaboravno putovanje, spojeno sa svim vasim zeljama.

Mit zivi ovde, otkrijte ga! Kada je potreba za odmorom najznacajnija na vasem odmoru, hotel Flamingo na Pilionu (izgradjen po tradicionalnoj Pilionskoj kulturi), uredjen sa posebnim stilom I smesten na samoj obali mora, idealno je resenje.

Ovaj prijatan ambijent I okolina,obojena sarenilom cveca I prepuna sunca, na samoj obali mora, pruza zaista pravi odmor za suncanje, kupanje, citanje I lep provod sa vasim drustvom.


Po podne I uvece mirna I opustajuca atmosfera u hotelu, pruza vam priliku za prijatan razgovor uz pice I kafu.Takodje I ambijent u dvoristu, prepunom cveca I sastavljen od prirodnih kamenih ploca, mogu prijatno da ispune tu vasu zelju.


Hotel Flamingo je jedan od najlepsih hotela na Pilionu.Pogledajte sve usluge  koje imaju nasi apartmani I sobe.Pilion I nas hotel vas ocekuju!

Book Direct & Enjoy Privileges
Best Price Guarantee
Flexible Cancelation Policy
Free Welcome Drink

Offers
ESPA
ESPA
ESPA