Dolazak
Odlazak
Sobe
Odrasli
Deca

Informacije o nasem hotelu

FLAMINGO HOTEL PILION- Onda kada odmor postaje potreba!

Krenite u potragu za mitom,upoznajte lepotu prirode,osetite san,prosetajte stopama Rige Ferea,vidite jedinstvena bogatstva kulture,zaplivajte u kristalno plavim vodama,udahnite cist vazduh,okusite domace specijalitete,probajte domaci cipuro(rakija) I lokalno vino,upoznajte ljude,uzivajte na vasem odmoru I provedite jedno nezaboravno putovanje, sa smestajem u hotelu Flamingo, na Pilionu.

Doputujte na Pilion, tamo gde sunce susrece more, tamo gde se zelenilo I plavetnilo mora zajedno sa mitom gube u tradiciji. Dodjite u Horefto, smesteno na planini Pilion, da prozivite mit I otkrijete sta je to sto ga cini drugacijim.Hotel Flamingo vam garantuje jedno nezaboravno putovanje, spojeno sa svim vasim zeljama.

Mit zivi ovde, otkrijte ga! Kada je potreba za odmorom najznacajnija na vasem odmoru, hotel Flamingo na Pilionu (izgradjen po tradicionalnoj Pilionskoj kulturi), uredjen sa posebnim stilom I smesten na samoj obali mora, idealno je resenje.

Ovaj prijatan ambijent I okolina,obojena sarenilom cveca I prepuna sunca, na samoj obali mora, pruza zaista pravi odmor za suncanje, kupanje, citanje I lep provod sa vasim drustvom.


Po podne I uvece mirna I opustajuca atmosfera u hotelu, pruza vam priliku za prijatan razgovor uz pice I kafu.Takodje I ambijent u dvoristu, prepunom cveca I sastavljen od prirodnih kamenih ploca, mogu prijatno da ispune tu vasu zelju.


Hotel Flamingo je jedan od najlepsih hotela na Pilionu.Pogledajte sve usluge  koje imaju nasi apartmani I sobe.Pilion I nas hotel vas ocekuju!

FLAMINGO HOTEL PILION- Onda kada odmor postaje potreba - Flamingo Hotel

FLAMINGO HOTEL PILION- Onda kada odmor postaje potreba

Krenite u potragu za mitom,upoznajte lepotu prirode,osetite san,prosetajte stopama Rige Ferea,vidite jedinstvena bogatstva kulture,zaplivajte u kristalno plavim vodama,udahnite cist vazduh,okusite domace specijalitete,probajte domaci cipuro(rakija) I lokalno vino,upoznajte ljude,uzivajte na vasem odmoru I provedite jedno nezaboravno putovanje, sa smestajem u hotelu Flamingo, na Pilionu.

Doputujte na Pilion, tamo gde sunce susrece more, tamo gde se zelenilo I plavetnilo mora zajedno sa mitom gube u tradiciji. Dodjite u Horefto, smesteno na planini Pilion, da prozivite mit I otkrijete sta je to sto ga cini drugacijim.Hotel Flamingo vam garantuje jedno nezaboravno putovanje, spojeno sa svim vasim zeljama.Mit zivi ovde, otkrijte ga!
Kada je potreba za odmorom najznacajnija na vasem odmoru, hotel Flamingo na Pilionu (izgradjen po tradicionalnoj Pilionskoj kulturi), uredjen sa posebnim stilom I smesten na samoj obali mora, idealno je resenje. Ovaj prijatan ambijent I okolina,obojena sarenilom cveca I prepuna sunca, na samoj obali mora, pruza zaista pravi odmor za suncanje, kupanje, citanje I lep provod sa vasim drustvom.
Po podne I uvece mirna I opustajuca atmosfera u hotelu, pruza vam priliku za prijatan razgovor uz pice I kafu.Takodje I ambijent u dvoristu, prepunom cveca I sastavljen od prirodnih kamenih ploca, mogu prijatno da ispune tu vasu zelju.
Hotel Flamingo je jedan od najlepsih hotela na Pilionu.Pogledajte sve usluge (link ponude) koje imaju nasi apartmani I sobe.Pilion I nas hotel vas ocekuju!

У близини ћете наћи

Najbliza mesta:
Pekara udaljena 150m.
Restorani udaljeni 100m.
Novine I casopisi 200m.
Mini-market udaljen 200m.
Apoteka udaljena oko 10min.
Ambulanta udaljena oko 15min.
Sportske aktivnosti u blizoj okolini,
Autobuska stanica udaljena 200m.
Aerodrom u blizoj okolini.
usluge hotela Flamingo - Flamingo Hotel
usluge hotela Flamingo

U sklopu nasih usluga trudimo se da na najaci moguci nacin udovoljimo sve vase potrebe.
Pruzamo vam jedan veliki niz usluga I ponuda, koji ce vas boravak kod nas, uciniti da se osecate odmorno I opusteno, kao da ste u svom privatnom ambijentu.Procitajte listu sa navedenim uslugama, koje su stalne, ili po vasoj preporuci.


Nas hotel poseduje sve dole navedene povoljnosti:
Udaljen je 30m.od mora
Udaljen je 300m.od centra, u Horeftu
Poseduje kompletno uredjene I namestene apartmane, koji su I veci od 20m po kvadratu
Poseduje kompletno opremljene I savremeno uredjene kuhinje I kupatila
Dostupan je internet velike brzine
Zagarantovana je usluga cistoce
Moguca je upotreba masine za pranje
Dostupna je apoteka
Postojanost dvorista I
Parkinga
Frizerske usluge (po zelji posetioca)
Celokupna ishrana (po zelji posetioca)
Iznajmljivanje automobila (po potrebi posetioca), Taxi sluzba
Kulturna I umetnicka dogadjanja
Courier service (brza usluga postarine I paketa)
Panoramski pogled
Biblioteka
Kancelarijski prostor
Sportske aktivnosti u neposrednoj blizini

Hotel Flamingo
Flamingo Hotel1
Flamingo Hotel2
Flamingo Hotel3
Flamingo Hotel4
Flamingo Hotel5
Flamingo Hotel6
Flamingo Hotel7
Flamingo Hotel8
Flamingo Hotel9
Flamingo Hotel10
Flamingo Hotel11
Flamingo Hotel12
Flamingo Hotel13
Flamingo Hotel14
Flamingo Hotel15
Flamingo Hotel16
Flamingo Hotel17
Flamingo Hotel18
Flamingo Hotel19
Flamingo Hotel20
Flamingo Hotel21
Flamingo Hotel22
Flamingo Hotel23
Flamingo Hotel24
Flamingo Hotel25
Flamingo Hotel26
Flamingo Hotel27
Flamingo Hotel28
Flamingo Hotel29
Flamingo Hotel30
Flamingo Hotel31
Flamingo Hotel32
Flamingo Hotel33
Flamingo Hotel34
Flamingo Hotel35
Flamingo Hotel36
Flamingo Hotel37
Flamingo Hotel38
Flamingo Hotel39
Flamingo Hotel40
Flamingo Hotel41
Flamingo Hotel42
Flamingo Hotel43
Flamingo Hotel44
Flamingo Hotel45
Flamingo Hotel46
Flamingo Hotel47
Flamingo Hotel48
Flamingo Hotel49
Flamingo Hotel50
Flamingo Hotel51
Flamingo Hotel52
Flamingo Hotel53
Flamingo Hotel54
Hotelska oblast

Recepcija
Na recepciji hotela mozete da nadjete celokupne usluge kancelarijskog poslovanja, kao sto su: koriscenje interneta H/Y, fax, fotokopirni aparat, scaner, card reader, koriscenje prava na Bluetooth. Uzivajuci na vasem odmoru, na taj nacin imacete sve ostale komunikacije vezane za vase poslovne obaveze.

Salon
U nasem salonu moci cemo da vam priustimo kafu, sok I neki domaci kolac po vasoj zelji. Moci cete da iznajmite I procitate neku knjigu iz nase biblioteke.Takodje mozete da se opustite, gledajuci neki voljeni program ili vidite dvd.

Terasa
Na trecem spratu postoji postoji jedna velika terasa sa jedinstvenim pogledom na Egejsko more, gde mozete da sedite u bilo kom trenutku preko dana i da uzivate pijuci kafu ili pice. Takodje mozete I da rucate u nedogledu plavetnila neba I mora.