Seoski Turizam

Seoski Turizam
Uzivajte u prirodnoj perfekciji netaknute prirode, upoznajte FLORU I FAUNU na planini Pilion, kao I mnoga druga razgledanja, koja organizuje nas hotel Flamingo. Uporedno, upoznacete morke zalive I mnogobrojne plaze, rajske lepote.

Moci cete da vidite I uzivate u domacim kulturnim zbivanjima, kao sto su: narodne folklorne igre, koncerti, festivali, umetnicke izlozbe, sabori, kao I mnoga druga desavanja, koja se redovno organizuju u toku letnjih perioda.

U dogovoru sa vama, mozemo obici I lokalne radionice za proizvodnju testenina, cak I da ucestvujemo u njihovoj proizvodnji, zajedno sa zenama, koje su u tom udruzenju.

Na isti takav nacin, mozemo da obidjemo I neki od vinarskih podruma, odakle mozemo da kupimo domacu rakiju- cipuro, uzo ili vino. Postoje I mnogobrojni mlinovi za proizvodnju maslinovog ulja.

Zanimljivo je videti najvecu zemljoradnicku zadrugu za otkup jabuka na Balkanu, u mestu Zagora. Njihovo uzgajanje, berba I otkup je pod zasticenim imenom I poreklom. Velika poljoprivredna gazdinstva, mogu da odobre I prikupljanje jabuka I zainteresovanim gostima, u periodu od Septembra do Oktobra.

Sledeca interesantna stvar je tradicionalna hrana, gde mozete I vi da isprobate pripremanje, sa domacim bioloskim proizvodima, koje mi dobavljamo.

Za ljubitelje cveca, mozemo obici mesto Makrirahi, poznato kao najveci proizvodjac cveca.

Na kraju, mozemo obici jedno seosko gazdinstvo, odakle cemo pribaviti sveze mleko I jaja.

Book Direct & Enjoy Privileges
Best Price Guarantee
Flexible Cancelation Policy
Free Welcome Drink

Offers
ESPA
ESPA
ESPA