Dolazak
Odlazak
Sobe
Odrasli
Deca

Sve potpune informacije

Razlozi da nas izaberete

Hotel Flamingo na Pilionu moze da vam podari zajedno sa odmorom I razne aktivnosti na planini I moru.To su obilasci planina, obilasci morskih pecina, upoznavanje sa prirodom, tradicijom I mitologijom planine I poluostrva Pilion. Udobnost I zadovoljstvo u porodicnim trenucima u kompletno namestenim I opremljenim apartmanima, na samo 20 metara od mora.

Vidite kako su nas ocenili gosti, posle boravka u hotelu Flamingo.
To su misljenja koje gosti ispoljavaju, u zavisnosti od iskustva sa odmora I smestaja u nasem hotelu.

Nagrade

Hotel Flamingo predlozen je za jedan od najboljih, za planinu Pilion, od strane medjunarodnog priznatog turistickog udruzenja Booking. Dobio je i nagradu od Trivago (online ponude I rezervacije, koje omogucavaju putnicima da dobiju odgovarajuce podatke, u zavisnosti od cilja putovanja).

Ucestvuje u vrhunskom hotelskom lancu- Finest Hotel of the World.Takodje, ucestvuje u sertifikaciji potvrde” Ekologije zelenih hotelijerstva”, Green Green World. U proslosti, hotel je dobio potvrdu I od ISO 9001.


2011.Ucestvuje u mrezi zelenih hotela Green Green World-The Green World Partner Ship ltd.


2010.Dobija ocenu gostiju Booking (organizacija Priceline) Superb-9.3/10 na teritoriji Piliona


2010.Procenjuje se od Trivag-a( sa produzenim Inter Continental Hotels Group, I Ekspedija, I Venere itd.) medju prvim od 11 hotela u svojoj kategoriji kao: Najbolji Provincijski Hotel u Republici Tesalija.


2009.Ucestvuje u lancu The Finest Hotels of the World


2006-2007.Dobija sertifikat ISO 9001 od UKRAS MENAGEMENT-a.