Plaza Horefto

Horefto

Jedna od najlepsih plaza na planini Pilion, na razdaljini od nekoliko metara od naseg hotela!

Horefto je jedna od najlepsih I najstarijijih plaza na planini Pilion.

Po mitologiji mesto Horefto kao I njegova sira okolina, bila je letnja rezidencija Bogova sa Olimpa, a takodje I zemlja Kentavra.

Ovde na plazama Piliona, kralj Pilej se zaljubio I ozenio Mitskom Boginjom Nimfom Tetidom (Kazu da je ona cak I zivela u ovom kraju).

U mladjoj istoriji na Pilionu, iz mesta Horefto, isplovljavali su Zagorinski brodovi preko Egejskog mora, prevozeci domace proizvode, u mnoge zemlje Evrope, Konstantinupolja I Zmirne.

Neke od osnovnih karakteristika plaze u Horeftu, koje je cine voljenom od strane mnogih posetilaca, jesu sledece navedene karakteristike: kristalno cisto more, peskovita I duga 2km. plaza, mir I lepota prirode pored mora.

Na plazi u mestu Horefto mozete da nadjete : hotele, sobe za izdavanje, restorane, kafice, taverne, brzu hranu I palacinke, pekaru, mini-market, takodje, I apoteku na blizoj relaciji. Sve usluge koje pruzaju razne delatnosti, spremne su da zadovolje sve posetioce, tokom cele letnje sezone.

Takodje ovde mozete da uzivate u mnogim kulturnim atrakcijama I vidite mnoga interesantna mesta.

Plaza u mestu Horefto poseduje mnogo Pilioritskih karakteristika. Posetioci ce moci da imaju sve savremene nacine usluga poslovanja hotela, upoznavanje sa tradicijom okoline I susret sa prirodom. Pilon zajedno sa lepotom netaknute prirode I  prelepim plazama, ispunjava sve vase zelje!

Ocekujemo Vas!

Ostvarite Svoje Snove Zajedno Sa Nama!

Book Direct & Enjoy Privileges
Best Price Guarantee
Flexible Cancelation Policy
Free Welcome Drink

Offers
ESPA
ESPA
ESPA